Takk for din forespørsel

En av våre eksperter innen vann- og kaffeløsninger vil ta kontakt med deg så raskt vi klarer for å hjelpe deg med å finne den beste vannautomaten og/eller kaffemaskinen tilpasset dine behov.

Neste trinn

Behovsanalyse

Vi vil om kort tid ringe deg for å avklare dine behov og finne den perfekte vannautomaten og eller kaffemaskinen til din arbeidsplass.

Skreddersydd tilbud

Så snart vi har gått gjennom dine behov sammen med deg, vil vi sende deg et pristilbud eller avtale en befaring eller et møte.

Forskriftsmessig installasjon

Velger du å inngå en avtale med oss, vil en av våre autoriserte rørleggere foreta en forskriftsmessig installasjon med minst mulig forstyrrelse for deg.

Fordeler som kunde av oss

Skreddersydd service

Innstallering og regelmessig vedlikehold utføres av våre egne teknikere, som sørger for at løsningen gir den riktige opplevelsen.

Fleksible produkter

Du har tilgang til et bredt utvalg av vannautomater og kaffemaskiner som er tilpasset både behov og ønsker på din arbeidsplass.

Løsning fra en markedsleder

Når du velger en vann- eller kaffeløsning fra Culligan til din bedrift, blir du en av over mange tusen, som allerede nyter velsmakende vann og/eller kaffe.