Våre merkevarer

Med over 35 varemerker i mer enn 90 land forsyner vi daglig millioner av mennesker med drikkevann, vannfiltrering og avherdingsløsninger. Vi utvikler bærekraftige løsninger for å møte fremtidens krav, fra hjem til kontorer.

Sector Offices 6
Culligan Image

Globalt anerkjent og høyt ansett i bransjen

Vi er et stolt medlem av Culligan International Group.

Uansett hvor du befinner deg, er sjansen stor for at du befinner deg i nærheten av et Culligan-produkt. Vi er stolte av å være et av verdens mest anerkjente og pålitelige merkenavn innen vann, et rykte vi har fått gjennom mange år med tillit, innovasjon, service og kvalitet.

Med mer enn 7 500 ansatte og 1 000 forhandlere i 90 land, betjener Culligans 35+ varemerker mer enn 50 millioner kunder hvert år og deler et oppdrag om bedre vann til forbrukere hvor som helst de trenger det – i hjemmet, på jobben eller på farten.

Klikk her hvis du ønsker å besøke vår internasjonale nettside

Culligan i Norden

Stolt tilstedeværelse i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

 

Vår ekspertise

Hos Culligan Nordic group tilbyr vi innovative drikkevannsløsninger for alle typer bransjer og behov. Vi har også unike og anerkjente vannkonsepter rettet mot hoteller og restauranter. I Norge og Finland har vi i tillegg kaffemaskiner med tilhørende ingredienser, tilpasset alle behov i bedriftsmarkedet.

Som det eneste Culligan-landet i Norden er vi i Sverige en stolt leverandør av alt innen storkjøkken.

 

Vanndispensere

Renset og avkjølt drikkevann på arbeidsplassen.

Kaffemaskiner

Rykende fersk kaffe på arbeidsplassen.

Storkjøkken

Alt innen storkjøkken.

Kildevannskjølere

Forfriskende kildevann på arbeidsplassen.

Link-system

Spesialutviklet for nybygg og renoveringsprosjekter.

Vanntårn

Gjør drikkevann til en del av interiøret på arbeidsplassen.

Restaurantkonsepter

Bytt til det drikkevannet du allerede har.

Globale merkevarer

I over 80 år har Culligan vært den lokale vanneksperten med kvalitetsprodukter og en total service. Culligan designer, installerer og vedlikeholder alle typer av vannløsninger. Kan stolt vise til flere generasjoner av fornøyde kunder.

Med modeller for både hjem og arbeidsplasser har systemene til Zip en positiv innvirkning på folks helse og velvære, så vel som miljøet, takket være innovativ og prisvinnende filtreringsteknologi.

Med avansert ionebytterteknologi og 5-trinns filtre fjerner vannkanner og vannfiltre fra ZeroWater praktisk talt alle (99,6 %) påvisbare oppløste faste stoffer, sammenlignet med opptil 50% hos andre ledende merker.

Våre merkevarer i Norden

Som en del av Culligan er merkevarene våre drevet av innovasjon og vi jobber målrettet etter å tilby de aller beste produkter og tjenester tilpasset de nordiske markedene.

Culligan

Culligan er din partner på arbeidsplassen. Produkter du kan stole på, folk du kan stole på – fra gratis konsultasjon til installasjon og vedlikehold, vi er her for deg hvert trinn på veien.

Med et stort utvalg av produkter og tjenester. Høy kompetanse og dyktige medarbeidere sørger vi for skreddersydd tilbud tilpasset deres behov og ønsker, problemfri installasjon, et omfattende serviceprogram og et langvarig bra kundeforhold med oss.

Purezza Premium Water

Purezza endrer måten restauranter, kafeer og hoteller gjør forretninger på, og er det moderne alternativet til tradisjonelt engangs-flaskevann.

Purezza-løsningen kan skreddersys ditt serveringssted. Vi har løsninger som passer til ethvert behov.

Thoreau

Thoreau er et svensk designkonsept for lokalprodusert vann til restauranter, hoteller og konferansesteder.

Med en vannløsning fra Thoreau får du estetisk tiltalende produkter som dessuten er økonomiske og økologisk nyskapende.

Pure Water

Et vannrensesystem designet for kontorbygg og hoteller.

Systemet gir deg renset drikkevann, sømløst integrert i ditt bygg. Øyeblikkelig avkjølt, med eller uten kullsyre, servert fra et velkjent og anerkjent tappetårn/vanntårn.

Servicearbeid på systemet dersom skjer på ett enkelt sted, noe som forstyrrer arbeidsmiljøet minimalt.

3S

Hele Sveriges storkjøkkenspartner.

En landsdekkende salgs- og servicepartner for storkjøkkenutstyr som er med deg helt fra starten av ditt prosjekt – rett og slett din partner for alt innen storkjøkken.

Waterlogic

Waterlogic ble grunnlagt i 1992.

Helt siden den gang vokste selskapet både organisk og ved ervervelser, og ble til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater med tilhørende service. Kun Waterlogic kombinerte flertrinns vannfiltrering, avansert UV-rensing og BioCote® antimikrobiell beskyttelse.

Waterlogic Group Holding ble en del av Culligan International i 2022, som opprettholder samme produktportefølje, med samme sertifiserte teknologier og service, men under Culligan som merkevare.

Vann er vår verden

Alt vi gjør handler om bedre vann. Les mer om vår historie, våre forpliktelser og våre globale merkevarer.

Vår påvirkning

Alt vi gjør skal være med å bidra til en bedre, mer bærekraftig jordklode. Det er en forpliktelse vi tar svært alvorlig.

 

Våre merkevarer

Våre over 35 ulike brands er globalt anerkjente og høyt ansett i bransjen, med god grunn.