Vår service

Vårt team av dedikerte spesialister vil være der for å ta vare på deg og produktene du har fra oss. Fra installasjon til vedlikehold og fast service. Stol på ekspertene. Stol på Culligan.

Kontakt oss

Hvorfor velge Culligan?

Som med alle spesialprodukter, er det viktig å sikre at utstyret ditt er riktig installert og vedlikeholdt.

Enten du vil installere en gulvmodell vanndispenser, tappetårn med tilhørende innebygd vannkjøler eller en kaffemaskin. Vi har ekspertisen til å støtte deg.

Vår erfaring spenner over alle bransjer og alle behov. Vi har kunnskapen for å sikre at utstyret ditt er satt opp og blir vedlikeholdt på riktig måte.

Du kan være trygg på at vårt team av kvalifiserte spesialister vil sikre at systemet ditt yter sitt beste og leverer bedre vann og ikke minst rykende fersk kaffe til deg når du trenger det.

Vi i har stor fokus på service og vil påta oss fullstendig ansvar for drift- og vedlikehold på både vann- og kaffemaskinene i hele avtaleperioden.

Vår forpliktelse til din bedrift

Spesialisttjenester levert av eksperter

Culligans skreddersydde servicepakker er tilgjengelige for en rekke produkter.

Service og vedlikehold på vannkjølere

Leier du en vannkjøler fra oss koblet til vannforsyningen tilbyr vi komplett service med garanti i hele leieperioden. Dette inkluderer forskriftsmessig installasjon med elektronisk Aquaguard, løpende vedlikehold, rengjøring av dispenseren og bytte av både vannfilter og UV-lys inkludert.

I vårt sortiment av vannkjølere finner du den løsningen som passer din arbeidsplass best. Gulvmodeller eller bordmodeller. Høykapasitet på de steder hvor behovet etter kaldt vann er stort. Standard eller førsteklasses vannrenseteknologi.

Du kan velge mellom mellom kaldt drikkevann, med eller uten tilsatt kullsyre, temperert, varmt og ekstra varmt, avhengig av type vanndispenser.

Service og vedlikehold på kaffemaskiner

Leier du en kaffemaskin fra oss tilbyr vi komplett service med garanti i hele leieperioden. Dette inkluderer forskriftsmessig installasjon med elektronisk Aquaguard, løpende vedlikehold, kalibrering, rengjøring av mikser/kvern/brygger og bytte av slitedeler.

I vårt sortiment av kaffemaskiner har vi løsninger tilpasset alle behov og ønsker. Kaffemaskin med eller uten underskap, store eller små utvalg av kaffedrikker, med eller uten kannefunksjon, med eller uten vanntilkobling, med eller uten grutgjennomføring, hele bønner, filtermalt, instant, høy kapasitet, høy hastighet og flere ulike bryggemetoder.

Du kan også velge i et stort sortiment av ulike sertifiserte kaffetyper med ulik brennegrad og smaksprofil.

Se våre instruksjonsfilmer rundt bruk og daglig rengjøring av våre kaffemaskiner.

Service og vedlikehold på kildevannskjølere

Leier du en kildevannskjøler fra oss tilbyr vi komplett service med garanti i hele leieperioden. Dette inkluderer faste leveranser av kildevann i henhold til kalkulert årlig kvote, drikkebeger i papp,  hygieneservice, rengjøring av kjøler, funksjonsgaranti og stativ for flasker etter behov.

For å kalkulere korrekt kvote anbefaler vi gjerne en gratis prøveperiode. ​Vi setter ut en gratis og uforpliktende prøve i 2 uker. Tilbudet gjelder bedrifter i Oslo og omegn (inkludert Drammen, Gardermoen og Østfold), Bergen- og Trondheimsområdene.

Vår komplette kildevannservice innebærer at våre kunder kan overlate all oppfølging av kildevann, leveringer og service til oss.

Service og vedlikehold på vanntårn med innebygde vannkjølere

Leier du vanntårn/tappetårn med innebygd vannkjøler fra oss koblet til vannforsyningen tilbyr vi komplett service med garanti i hele leieperioden. Dette inkluderer forskriftsmessig installasjon med elektronisk Aquaguard, løpende vedlikehold, rengjøring av tappetårnet og bytte av vannfilter på vannkjøleren inkludert.

I vårt sortiment av tappetårn finner du den løsningen som passer din arbeidsplass best. Flere ulike tappetårn og kapasitet etter deres behov.

Du kan velge kaldt drikkevann, med eller uten tilsatt kullsyre. Automatisk eller mekanisk dispensering.

Vi har også de unike og velkjente merkevarene Purezza og Thoreau, som kun er tilgjenglige innen restaurantbransjen, og den anerkjente og spesialtilpassede løsningen PURE WATER, der det er behov for flere enheter på samme lokasjon. Spesielt gjeldende nybygg og renoveringsprosjekter.

Har du flere spørsmål?

Det kan være at svaret på ditt spørsmålet befinner seg i vår FAQ. Hvis du ikke allerede har gjort det, besøk gjerne vår FAQ-seksjon.

Se ofte stilte spørsmål

Ta gjerne kontakt med oss

Vennligst fyll ut dette skjemaet, så tar vi raskt kontakt med deg.