CULLIGAN NORDIC GROUP –Retningslinjer for informasjonskapsler (Cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du besøker nettstedet vårt og lar oss også forbedre nettstedet vårt. Vi bruker også informasjonskapsler for å bestemme dine preferanser og vise deg annonser. Ved å fortsette å besøke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er et stykke data som sendes til enheten din fra et nettsted og lagres i nettleseren din eller harddisken på datamaskinen din hvis du samtykker. Dette betyr at nettstedet kan gjenkjenne enheten din når du kommer tilbake til samme nettside. Noen informasjonskapsler utløper på slutten av en nettstedsøkt, andre blir værende på datamaskinen din lenger.

Informasjonskapsler som brukes på denne nettsiden

De nøyaktige navnene på informasjonskapsler vi bruker på dette nettstedet kan endres over tid, beskrivelsene nedenfor beskriver typen informasjonskapsler som opererer på nettstedet vårt:

  • Strengt nødvendige informasjonskapsler.  Dette er informasjonskapsler som kreves for at nettstedet vårt skal fungere. De inkluderer for eksempel informasjonskapsler som setter deg i stand til å logge inn på sikre områder av vårt nettsted eller bruke en handlekurv.
  • Analyse-/prestasjonsinformasjonskapsler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å gjenkjenne og telle antall besøkende og se hvordan de besøkende beveger seg rundt på nettstedet når de bruker det. Dette hjelper oss med å forbedre den måten nettstedet fungerer på, for eksempel ved å sørge for at brukerne enkelt finner det de leter etter.
  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler. Disse brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet. Dette setter oss i stand til å skreddersy vårt innhold for deg, hilse deg ved navn og huske dine preferanser (for eksempel ditt valg av språk eller region).
  • Målrettede informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene registrerer ditt besøk til vårt nettsted, de sidene du har besøkt og de lenkene du har fulgt. Disse informasjonskapslene brukes for å levere reklame som er mer relevant for deg og dine interesser. De brukes også for å hjelpe til å måle effektiviteten av annonsekampanjer. Vi vil også kunne dele disse opplysningene med tredjeparter så som våre annonsepartnere for å forsyne deg med reklame andre steder på internett.

Er informasjonskapsler trygge?

Ja, informasjonskapsler er trygge og skader ikke datamaskinen/enheten din. De inneholder ikke informasjon som andre tredjeparter potensielt kan bruke for å identifisere deg som enkeltperson, og de inneholder ikke personlig informasjon som betalingsdetaljer eller e-postadresse.

Du kan finne mer informasjon om de spesifikke informasjonskapslene vi benytter, og hvilke formål vi bruker dem for ved å kontakte oss på: [email protected]

Hvordan kontrollere og slette informasjonskapsler

Hvis du ønsker å begrense eller blokkere informasjonskapslene satt av våre eller muligens andre nettsteder, kan du gjøre det via nettleserinnstillingene. Du kan stille inn nettleseren din slik at du får en advarsel når et nettsted plasserer eller åpner informasjonskapsler. Nettleserens hjelpefunksjon kan forklare hvordan du gjør dette.

Du kan også besøke www.aboutcookies.org  hvor du finner detaljert informasjon om hvordan du gjør dette for en rekke nettlesere. Du kan også finne informasjon der om hvordan du sletter informasjonskapsler fra datamaskinen din, samt mer generell informasjon om informasjonskapsler.

Vær oppmerksom på at begrensning av informasjonskapsler påvirker funksjonaliteten til nettstedet vårt.

For å se koden til en informasjonskapsel, åpne informasjonskapselfilen i nettleseren din og klikk på en informasjonskapsel for å åpne den. Du vil da se en kort streng med tekst og tall. Numrene er ditt identifikasjonskort, som kun kan ses av serveren som utstedte informasjonskapselen til deg.

For informasjon om hvordan du gjør dette i mobiltelefonens nettleser, se bruksanvisningen til enheten din.

Vær oppmerksom på at tredjeparter (inkludert for eksempel annonsenettverk og leverandører av eksterne tjenester, som nettrafikkanalysetjenester) også kan bruke informasjonskapsler. Dette er utenfor vår kontroll. Disse informasjonskapslene er sannsynligvis analytiske/ytelsesinformasjonskapsler eller målrettede informasjonskapsler. For å hindre tredjeparter i å samle inn data om din interaksjon på nettstedet vårt, kan du finne mer informasjon på deres nettsider.