VANNKJØLERE OG KAFFEMASKINER TIL ALLE TYPER ARBEIDSPLASSER

Vi skreddersyr en løsning etter din arbeidsplass sitt behov. Kaldt drikkevann, kullsyreholdig drikkevann, espressobasert kaffe, filtermalt kaffe eller instant kaffe – Du har valget, vi har løsningen!

business_banner_05-300x289-purewater02b
Personlig rådgivning
Fornøyde kunder
Innovative produkter
Bærekraftige løsninger

Vi tilbyr vann- og kaffemaskiner av høy kvalitet tilpasset alle bransjer.

Vann av høy kvalitet burde vært tilgjengelig for alle, uansett hvilken bransje man jobber i, hvilken skole man går på eller hvor man tilbringer fritiden sin. Alle fortjener rent, forfriskende vann.

Som en verdensledende aktør, har vi i Culligan forpliktet oss til å tilby rent drikkevann til mennesker verden rundt.

I Norge tilbyr vi i tillegg et stort sortiment kaffemaskiner av høy kvalitet som leverer fersk og velduftende kaffe.

Vi har en løsning for alle bransjer

Sertifiserte vannautomater som kombinerer banebrytende innovasjon med elegant design og driftssikre kaffemaskiner som serverer kaffe av ypperste kvalitet. Uansett hva du liker eller har behov for - vi har en problemfri løsning tilpasset din arbeidsplass.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-HandGlass

Drikkevannsdispensere og kaffemaskiner av høy kvalitet

Med en vann- og kaffeløsning fra Culligan nyter du alltid rent kaldt vann og rykende fersk kaffe. Vi har et stort utvalg av vannautomater, kaffemaskiner og ingredienser. Unik teknologi og markedsledende vann- og kaffeprodukter.

Høy kompetanse og dyktige medarbeidere som vil sørge for at du får en problemfri installasjon, et omfattende serviceprogram og et langvarig bra kundeforhold med oss, som er skreddersydd til ditt behov, uansett hvilket budsjett du har.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-tappetarn

Vi har vannkjølere og kaffemaskiner – du har valget

Culligan Norge har en sterk stilling over hele landet og kan vise til avtaler med flere private og offentlige institusjoner. Våre vannautomater kombinerer banebrytende innovasjon med elegant design. Du kan velge mellom kaldt, kullsyreholdig, romtemperert og varmt vann, og det finnes høykapasitetsmodeller for den travleste arbeidsplassen. Vi har sertifiserte vannautomater tilpasset ulike bransjer og antall brukere.

Våre kaffemaskiner er de nyeste og mest driftssikre kaffemaskiner på markedet og serverer kaffe av ypperste kvalitet. Vi har kaffemaskiner med den gode smaken av hele bønner, instant kaffe eller filtermalt kaffe. Uansett hva du liker eller har behov for – vi har en problemfri løsning tilpasset din arbeidsplass.

Relevante artikler om våre drikkevannskonsepter.