Vil gi gjestene kortreist kvalitet

august 30, 2018
blog-hero-purezza11

Strand Restaurant ønsker å servere mat og drikke av rene og kortreiste råvarer. Derfor valgte de også vann fra Purezza.

Av Rita Tvede Bartolomei

– Mange reiser lang vei for å sitte ute på terrassen vår og nyte sjøutsikten på sommeren. Her kan de smake på vårt nybakte surdeigsbrød med Strands rekerøre, eller vår kjente fiskesuppe. Vi har også egen båtplass, så gjester kan komme båtveien hit om de ønsker det, sier daglig leder for Strand Restaurant på Stabekk i Bærum, Madelene Wiklund.

Restauranten ble tatt over i 2010 av de kjente kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer. Da ble den også totalrenovert.

Madelene Wiklund

Fire retters sesongmeny

Utenom sommersesongen har Strand en egen 4-retters sesongs meny som serveres fra kl. 17.00 tirs-lør. Sesongsmenyen er et samarbeid med kjøkkensjef Kim-Daniel Norbom og hans team, men også fortsatt Tom Victor Gausdal.

Deres dyktige vinkelner finner frem passende og spennende viner til maten sammen med service teamet.

À la carte meny

I tillegg til sesongsmenyen, finnes også en egen à la carte meny for dem som ikke ønsker en hel meny.

Strand ønsker å variere rettene så ofte som mulig siden dem gjerne ønsker at gjestene deres skal kunne besøke dem så ofte som mulig uten å gå lei av maten vår. Så nytt for i år er at de har utviklet kveldskonseptet og nå også tilbyr à la carte i tillegg til deres faste 4-retters.

– Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende, forteller Madelene Wiklund.

Strand Restaurant menu

Vil ha kvalitet på alt

Strand Restaurant jobber tett med sine leverandører for å servere mat som er mest mulig sesongbasert og kortreist. Dette gjelder også for drikkevarene.

– Vi serverer ikke produkter med hvitt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer. Kun søtet med økologisk rørsukker eller naturlig sødme fra frukt og bær, sier Madelene Wiklund.

Purezza-vann ble derfor et bærekraftig valg for Strand Restaurant.

– Vi ønsker jo å bruke så få engangsflasker som mulig med hensyn til miljøet. Purezza-systemet med eget tappetårn var gull for både ansatte og gjester, sier Wiklund.

Et godt vann

Etter å ha sammenlignet Purezza med systemene til andre leverandører, fant Wiklund ut at Purezza skilte seg positivt ut.

– Fra første stund stakk Purezza-vann og leverandøren seg ut. Både på grunn av det spesielle rensesystemet, men også på grunn av gunstig pris og service. Valget var derfor ganske enkelt. Vi er kjempefornøyde med vannet, og får mange gode tilbakemeldinger på hvor godt det smaker. Oss ansatte setter stor pris på det også, sier Madelene Wiklund.

Strand Restaurant er også kjent som en lærling-bedrift, og har hatt mange kokkelærlinger innom de siste åtte årene.

– Mange av våre tidligere lærlinger jobber nå ved flere ærverdige restauranter. Å bringe vår kunnskap videre er noe som spesielt Tom Victor brenner mye for, sier Madelene Wiklund.

Strand Restaurant

Kort om Strand Restaurant

Strand Restaurant har vært i drift siden 1924, og var før det privatbolig. Enda lenger tilbake i historien var det en husmannsplass.

I 2010 tok kokkene og barndomskameratene Tom Victor Gausdal og Stian Floer over driften og totalrenoverte det som nå er Strand restaurant.

Strand Restaurant er del av kokkekollektivet Lava Oslo, som drives av fire kokker: Stian Floer, Tom Victor Gausdal, Even Ramsvik og Anders Braathen. Lava tilhører også Handwerk-bakeriet, hvor restauranten får sitt nybakte surdeigsbrød fra hver dag.

Du kan lese mer om Strand Restauraunt på nettsiden til De Historiske. Organisasjonen har 57 hoteller, 22 spisesteder og 1 båt som medlemmer, og er en medlemsorganisasjon for hoteller og spisesteder som har dedikert seg spesielt til å skape en helhetlig og unik opplevelse for gjestene sine.

Nettside:

https://www.strandrestaurant.no/

Booking:

https://book.dinnerbooking.com/

Veibeskrivelse:

Er du interessert i å servere Purezza på ditt serveringssted?

Du kan nå finne Purezza på serveringssteder over hele Nord-Amerika, Europa og Australia. Purezza gir restauranter en bærekraftig vannløsning med positiv innvirkning på bunnlinjen.

Kontakt oss for å snakke med en Purezza-ekspert i dag for å finne det riktige produktet og tjenesten skreddersydd ditt serveringssteds behov.

LES MER

 

Les mer om Purezza Premium Water