Slik er Bergens nye, men klassiske hotell

april 24, 2019
blog-hero-purezza03

Hotel Norge i Bergen stod åpningsklar for første gang i 1885. Sommeren 2018 gjenoppstod det kjente hotellet i ny drakt. Maten som serveres i hotell-restauranten Nova, er signert Bocuse d’Or gullvinner Ørjan Johannessen. Vannet som serveres er fra Purezza.

Av Rita Tvede Bartolomei, Foto: Francisco Munoz

I juni 2018 gjenåpnet Hotel Norge i Bergen etter en større renovering. Spisestedet på hotellet; restaurant Nova, og kafeen; Cafe Norge, har Purezza-restaurantvann som drikkevannsløsningen til sine gjester og ansatte.

– Hotellet har vært ikonisk i en årrekke, og et av Bergens mest prominente. Nå har det fått en ny og moderne – men fortsatt klassisk look. For hotellet vårt skal være moderne og elegant, men fortsatt ha en livlig og varm atmosfære: En samlende møteplass.. Arkitekturen har hentet mye inspirasjon fra naturen rundt Bergen by, og interiøret er derfor også nordisk design, sier Maren H. Olsen, markedssjef for Hotel Norge by Scandic i Bergen.

NB: Alle fotos: Francisco Munoz - Hotel Norge

Hotel Norge by Scandic har 415 nye rom, med panorama-vinduer fra gulv til tak som bringer lys og Hordalands-fjellene, men også bymiljøet, inn til overnattings-gjestene.

Menyen skiftes ut fire ganger årlig

Nova er en à la carte restaurant med matretter tilberedt av gode råvarer. Rettene er internasjonale og norske på samme tid, forteller Maren H. Olsen. Menyen er basert på sesongens råvarer, og skiftes derfor ut fire ganger i året.

– Nova har ikke en statisk meny, siden restauranten skal kunne passe for alle anledninger: Både for gjester som ønsker en god hovedrett, og for dem som gjerne vil ha en helaften med 7 retter fra chef’s table. Vi har ingen spesialiteter – alt skal smake godt, sier Maren H. Olsen.

Hun sier maten på restaurant Nova er signert Bocuse d’Or gullvinner og hotellets chef-advisor, Ørjan Johannessen. I samarbeid med head chef, Tore Espenes, er deres mål å servere spennende matopplevelser og nye smaksopplevelser.

NB: Alle fotos: Francisco Munoz - Hotel Norge

– Nova er en moderne, men likevel uformell fine-dining-restaurant, mens Cafe Norge er en hyggelig, uformell og moderne café. Vi håper og tror gjestene våre vil verdsette vår nye vri på lokale spesialiteter, sier hun.

Hvorfor Purezza restaurantvann?

Maren H. Olsen forteller at Hotel Norge i Bergen som nytt hotell, valgte å rendyrke sitt kvalitets-varemerke, ved å investere i et vann-system av høy kvalitet.

– Dette restaurant-vannet leverer kvalitet gjennom et ganske særegent rense- og kjølesystem, og Purezza gjenspeiler kvaliteten Nova skal gi sine gjester. I tillegg er designet på flaskene attraktivt og estetisk. Eksklusiviteten i produktet som leveres via Purezza passer veldig godt for profilen til Nova og Hotel Norge by Scandic, sier hun.

Hun nevner at Purezza har blitt den foretrukne vannløsningen til flere kvalitetsrestauranter i Bergen, Oslo og ellers i Norge.

– Det er spisesteder som vi sammenligner oss med på kvalitet og service, sier Olsen.

– Hva er erfaringene gjester og ansatte så langt har med Purezza?

– Vi er veldig fornøyde med systemet. Det er brukervennlig for de ansatte, og det kan serveres på innbydende vis til gjestene. Vi synes det er flott at vann med kullsyre kan serveres på pene glasskarafler, sier hun.

NB: Alle fotos: Francisco Munoz - Hotel Norge

Er du interessert i å servere Purezza på ditt serveringssted?

Du kan nå finne Purezza på serveringssteder over hele Nord-Amerika, Europa og Australia. Purezza gir restauranter en bærekraftig vannløsning med positiv innvirkning på bunnlinjen.

Kontakt oss for å snakke med en Purezza-ekspert i dag for å finne det riktige produktet og tjenesten skreddersydd ditt serveringssteds behov.

LES MER

 

Les mer om Purezza Premium Water